RS Bútor akciós újság Május


Ismerje meg a májusi RS Bútor akciós újságot, mely tele van inspiráló ajánlatokkal és ötletekkel az otthona megújításához és kényelmesebbé tételéhez!

RS Bútor lapozható akciós újság Májusi AKCIÓ

A feltüntetett árakat és kedvezményeket 2024.05.02-05.29. között, a készlet erejéig garantáljuk, kizárólag a megnevezett bútorra vonatkoznak, a dekorációt, kiegészítőket és konyhagépeket nem tartalmazzák! Az akciós árak a feltüntetett kedvezményt már tartalmazzák. Az árak HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák, a kárpitozott és/vagy többféle színkategóriában kapható termékek esetében alapkategóriás vagy akciós szövetre ill. színre vonatkoznak, melyek színe, mintázata változó. Az akciók részletei és feltétételei az áruházakban kihelyezett tájékoztatókon olvashatók. A méretek tájékoztató jellegűek. További információkért forduljon az alábbi weboldalon megtalálható elérhetőségek egyikéhez:

https://www.rs.hu/

RS Bútor online akciós újság Május

A jelenleg érvényes akcióknak és kedvezményeknek köszönhetően most még kedvezőbb áron juthat hozzá kiváló minőségű bútorokhoz és lakberendezési tárgyakhoz, hogy otthona májusban is új életre kelhessen.

Ne maradjon le az RS Bútor aktuális akciós újságjáról, amely lapozható formában kínálja Önnek a legjobb lehetőségeket az otthona stílusos és harmonikus kialakításához.

Élvezze a tavasz utolsó napjait otthonában, ahol minden egyes részlet az Ön ízlésének és kényelmének megfelelően kerül kialakításra!

Segítünk a vásárlásban