Praktiker akciós újság lapozható 2024.07.04-től – 2024.07.15-ig


Csobbanj a nyárba a Praktiker akciós újság legújabb kínálatával! Az idei szezonban is fantasztikus kedvezmények várnak, hogy a nyár még felejthetetlenebb legyen.

Praktiker lapozható akciós újság július 4-tól július 15-ig

Az árak az ÁFÁ-t igen, az egyéb szolgáltatások (pl. házhoz szállítás, lapszabászat, üzembe helyezés stb.) költségeit nem tartalmazzák. A termékeket dekoráció nélkül árusítjuk. Az akciós termékeket az „Akció” grafikai jelölés mellett az áthúzott régi ár és az akciós új ár feltüntetésével jelöltük. A vásárlói kedvezmények nem vonhatók össze, az akciós, kiárusításos, outlet valamint az egyéb egyedi grafikai jelöléssel (pl. „Ütős ár”, „Kiárusítás”) megkülönböztetett termékek áraiból további kedvezmény nem adható. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, valamennyi képi anyagunk tájékoztató jellegű. Az adatpontosítás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért, technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeink készlete, szín- és mintaválasztéka áruházanként eltérhet. Vásárlás és további részletek a weboldalon:

https://www.praktiker.hu/

Praktiker online akciós újság július

Készülj fel a legforróbb nyári élményekre a Praktikerrel! A legújabb Praktiker akciós újság lapozható verziója, amely 2024. június 6-tól június 17-ig tart most megérkezett. Ez az időszak tele lesz lenyűgöző ajánlatokkal és fantasztikus lehetőségekkel, hogy otthonodat és kertedet felkészítsd a nyárra.

Csobbanj a nyárba a Praktiker legújabb akcióival! Akár medence partira, akár grillezésre készülsz, nálunk mindent megtalálsz, ami szükséges egy tökéletes nyári szezonhoz. Böngészd át a Praktiker újság lapjait, és fedezd fel a legújabb medencéket, napozóágyakat, kerti bútorokat és grillező eszközöket, amelyekkel felejthetetlen élményeket szerezhetsz.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Lapozz bele a Praktiker akciós újság lapozható verziójába most, és találd meg a legjobb ajánlatokat, amelyekkel megvalósíthatod otthoni álmaidat. Kezdj el tervezni és vásárolni, hogy a nyarad valóban felejthetetlen legyen!

Segítünk a vásárlásban