Praktiker akciós újság lapozható 2024.06.06-tól – 2024.06.17-ig


Készülj fel a legjobb nyári élményekre a Praktiker akciós újság kínálatával! Idén is lenyűgöző akciókkal várunk, hogy a nyári szezon még felejthetetlenebb legyen. A Praktiker kiemelt figyelmet fordít a vásárlói igények kielégítésére, így 2024 nyarán is számos kiemelt termék kerül MEGA akcióba.

Praktiker lapozható akciós újság június 6-tól június 17-ig

Az árak az ÁFÁ-t igen, az egyéb szolgáltatások (pl. házhoz szállítás, lapszabászat, üzembe helyezés stb.) költségeit nem tartalmazzák. A termékeket dekoráció nélkül árusítjuk. Az akciós termékeket az „Akció” grafikai jelölés mellett az áthúzott régi ár és az akciós új ár feltüntetésével jelöltük. A vásárlói kedvezmények nem vonhatók össze, az akciós, kiárusításos, outlet valamint az egyéb egyedi grafikai jelöléssel (pl. „Ütős ár”, „Kiárusítás”) megkülönböztetett termékek áraiból további kedvezmény nem adható. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, valamennyi képi anyagunk tájékoztató jellegű. Az adatpontosítás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért, technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeink készlete, szín- és mintaválasztéka áruházanként eltérhet. Vásárlás és további részletek a weboldalon:

https://www.praktiker.hu/

Praktiker online akciós újság június

Lapozz bele a Praktiker akciós újságába 2024. június 06-tól június 17-ig, és fedezd fel azokat a termékeket, amelyekkel megvalósíthatod otthoni álmaidat! Legyen szó medence partikról vagy grillezésekről, nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet egy tökéletes nyárhoz.

Medence partihoz készülsz? Kínálatunkban fantasztikus medencéket, napozóágyakat és minden egyéb kiegészítőt megtalálsz, amellyel egy igazi oázist varázsolhatsz a kertedbe. Élvezd a hűsítő fürdőzést és a pihenést a nyár legforróbb napjain is!

Grillezésre vágysz? A Praktiker akciós újságban számos grillkészüléket, grillkiegészítőt és kültéri bútort kínálunk, amelyekkel felejthetetlen grillezős estéket tölthetsz el családoddal és barátaiddal.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezd a nyár legjobb termékeit MEGA akciós áron! A Praktiker akciós újságában minden megtalálható, amire csak szükséged lehet egy tökéletes nyári szezonhoz. Lapozz bele most, és készülj fel a legjobb nyári kalandokra!

Segítünk a vásárlásban