Praktiker akciós újság lapozható 2024.05.23-től – 2024.06.03-ig


A Praktiker akciók idén is fantasztikus árakkal indítják a nyarat! Az idei nyári szezonban különösen nagy hangsúlyt fektetnek a vásárlói igények kielégítésére, ezért számos kiemelt termék kerül MEGA akcióba. Az akciós újságban 2024. május 23-tól június 3-ig lapozhatunk, hogy megtaláljuk azokat a termékeket, amelyekkel megvalósíthatjuk otthoni álmainkat.

Praktiker lapozható akciós újság május 23-tól június 03-ig

Az árak az ÁFÁ-t igen, az egyéb szolgáltatások (pl. házhoz szállítás, lapszabászat, üzembe helyezés stb.) költségeit nem tartalmazzák. A termékeket dekoráció nélkül árusítjuk. Az akciós termékeket az „Akció” grafikai jelölés mellett az áthúzott régi ár és az akciós új ár feltüntetésével jelöltük. A vásárlói kedvezmények nem vonhatók össze, az akciós, kiárusításos, outlet valamint az egyéb egyedi grafikai jelöléssel (pl. „Ütős ár”, „Kiárusítás”) megkülönböztetett termékek áraiból további kedvezmény nem adható. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, valamennyi képi anyagunk tájékoztató jellegű. Az adatpontosítás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért, technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeink készlete, szín- és mintaválasztéka áruházanként eltérhet.

https://www.praktiker.hu/

Praktiker online akciós újság

A Praktiker idei akciós kínálatában különös figyelmet fordítanak a lakásfelújítók igényeire. Ha fali csempéket vagy padlólapokat keresel, a Praktikernél garantáltan megtalálod a megfelelő darabokat. A széles választékban szerepelnek modern és klasszikus stílusú burkolatok egyaránt, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

A fürdőszobák és konyhák felújítására tökéletes csempék, valamint a nappalik és előszobák dekorálására kiváló padlólapok között válogathatsz. A Praktiker kínálatában különféle méretű, színű és mintájú burkolatok találhatók, amelyekkel könnyedén egyedi hangulatot teremthetsz otthonodban.

A Praktiker nem csak a burkolatok terén kínál széles választékot, hanem az építőanyagok terén is. Akár kisebb javításokról, akár nagyobb felújítási munkálatokról van szó, itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A Praktiker áruházaiban az alapanyagok széles skáláját kínálják, beleértve a tégla, cement, homok, kavics, gipszkarton, szigetelőanyagok és sok más terméket.

Az építőanyagok minősége és sokfélesége biztosítja, hogy a felújítási munkálatok gördülékenyen menjenek, és az eredmény hosszú távon is tartós legyen. Ráadásul a MEGA akciók keretében kedvezményes áron juthatsz hozzájuk, így a költségeket is optimalizálhatod.

A felújítási és építési munkálatok során elengedhetetlenek a megfelelő gépek és szerszámok. A Praktiker kínálatában a legújabb technológiával rendelkező profi gépeket és eszközöket találhatod meg. Ezek a szerszámok nemcsak megkönnyítik a munkát, de garantálják a pontos és precíz kivitelezést is.

A fúróktól és csavarhúzóktól kezdve a speciális vágógépeken át a festékszórókig minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. A Praktiker szakértői csapata készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő eszközöket és tanácsokat adjon a használatukhoz.

Az akciós újság lapozható változata átláthatóan mutatja be a termékeket és az aktuális kedvezményeket. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy megújítsd otthonodat a Praktiker MEGA akciós termékeivel! Látogass el bármelyik Praktiker áruházba, vagy böngészd online az akciós újságot, hogy elsőként értesülj a legjobb ajánlatokról.

A Praktiker nyári akciói lehetővé teszik, hogy álmaid otthonát megvalósítsd, legyen szó akár egy teljes körű felújításról, akár kisebb átalakításokról. Használd ki a kedvezményeket, és válogass a széles termékkínálatból, hogy otthonod valóban a nyugalom és a kényelem szigete legyen!

Segítünk a vásárlásban