Praktiker akciós újság 2024.02.29-től – 2024.03.11-ig


Tekintse meg a Praktiker akciós újság legújabb online számát, ahol a tavaszi akciók és a legjobb ajánlatok várják.

Praktiker lapozható akciós újság február 29-től 11-ig

Kiadvány érvényessége: 2024.02.29 – 2024.03.11. Amíg a készlet tart. Az árak az ÁFÁ-t igen, az egyéb szolgáltatások (pl. házhoz szállítás, lapszabászat, üzembe helyezés stb.) költségeit nem tartalmazzák. A termékeket dekoráció nélkül árusítjuk. Az akciós termékeket az „Akció” grafikai jelölés mellett az áthúzott régi ár és az akciós új ár feltüntetésével jelöltük. A vásárlói kedvezmények nem vonhatók össze, az akciós, kiárusításos, outlet valamint az egyéb egyedi grafikai jelöléssel (pl. „Ütős ár”, „Kiárusítás”) megkülönböztetett termékek áraiból további kedvezmény nem adható. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, valamennyi képi anyagunk tájékoztató jellegű. Az adatpontosítás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért, technikai hibákért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeink készlete, szín- és mintaválasztéka áruházanként eltérhet. További információkért vagy kérdés esetén forduljon az alábbi weboldalon található elérhetőségekhez:

https://www.praktiker.hu/

Praktiker online akciós újság március

Az Praktiker akciós újságban számos inspiráló lehetőséget találhat a kerti munkálatokhoz és a veteményezéshez, hogy virágba boruljon az Ön kertje és zöldségei egészségesen teremjenek.

Varázsoljon új színeket az otthonába a Praktiker széleskörű dekorációs és festékpáletta segítségével, hogy az otthona tükrözze a tavasz frissességét és a természet szépségét.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy otthonát és kertjét felkészítse a tavaszi időszakra, és élvezze az otthoni kényelmet és szépséget a Praktikerrel! Fedezze fel az online lapozható Praktiker újság kínálatát ma, és tegyen a tavaszi megújulás érdekében a Praktiker segítségével!

Segítünk a vásárlásban