Női divatbakik a téli időszakban


Tartalomjegyzék

Add a header to begin generating the table of contents

Sajnos a téli szezonnak is megvannak a maga árnyoldalai és baklövései, ha az öltözködésről, divatról van szó, hiszen a réteges öltözködés is rendelkezik árnyoldallal.

Vannak olyan divatbakik, amikkel szinte minden nap találkozunk az utcán, vagy a munkahelyen. Ha ön nem szeretné ezeket a öltözködési bakikat elkövetni, akkor olvasson tovább, hiszen lerántjuk a leplet a legnagyobb melléfogásokról, ha a téli öltözködésre kerül sor.

Az első baklövés, amit rengeteg nő elkövet minden télen az, hogy hagyják a hosszú és bő kabát alól kilátszódni a lábszárig érő szoknyát. Ez a párosítás szörnyen néz ki optikailag, hiszen rövidíti a lábszárat, ráadásul az alakot is felszabdalja. Ha tehát kabáttal szeretne szoknyát felvenni, akkor győződjön meg róla, hogy a szoknyát eltakarja a kabát.

A lábmelegítők viselete is nagy bakinak számít minden télen, a jeti-szerű csizmákról már nem is beszélve. A kötött lábmelegítők egy hosszú, vékony lábon igen jól mutatnak, viszont akkor lehet ezekkel mellényúlni, ha valaki vastag, rövidebb lábakkal rendelkezik, hiszen a lábmelegítők kiemelik ezeket a tulajdonságokat.

A bő fazonú ruhadarabok idén is nagyon divatosak voltak, viszont tudni kell a határokat, tehát a boyfriend típusú nadrágokat ne párosítsa bő kardigánnal vagy bő pulcsival, mert így teljesen eltűnik majd az alak az oversize ruhadarabok alatt.

A bővebb nadrágokat párosítsa egy szűk felsővel, a nagyobb kabátokat vagy bővebb kardigánokat pedig inkább szűkebb, csőszárú farmerrel. Végül pedig ott vannak a leggings-bakik. A bélelt leggings igen meleg és kényelmes lehet a téli szezonban, viszont sokan úgy gondolják, hogy ezekkel a leggins-ekkel helyettesíteni lehet egy nadrágot. Ezt abban az esetben lehet megtenni, ha a nadrágot egy hosszú pulcsival vagy hosszú kabáttal párosítjuk, másképp elég érdekesen mutat.