Mömax akciós újság 2024. 02.26-tól


Tekintsen bele a legújabb lapozható Mömax akciós újságba, és nézze meg a a legújabb trendeket és ajánlatokat.

Mömax lapozható akciós újság Február – Március

Az ajánlatok 2024.02.26 – 2024.03.10-ig érvényesek, a prospektus időtartamán belül, a készlet erejéig. Többféle kedvezmény egymással nem összevonható. A képeken feltüntetett árak bruttó eladási árak. A prospektus időtartamán belül, a készlet erejéig érvényesek. A a dupla csillaggal jelölt árak az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 napot felölelő időszakban alkalmazott legalacsonyabb bruttó árakat jelentik. A Best Price jelölés az adott árutorületen a Mömax áruválasztékának legjobb ár-érték arányú ajánlatára vonatkozik. Csak háztartási mennyiségben szolgálunk ki! A pontos méretek, használati és kezelési utasítások megtalálhatóak üzleteinkben. A fotók szimbolikus fotók, szín- és mintaeltérés lehetséges, valamint a színválaszték áruházanként eltérő lehet! A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! További információkért vagy kérdés esetén forduljon az alábbi weboldalon található elérhetőségekhez:

https://www.moemax.hu/

Fedezze fel a legfrissebb és legvonzóbb ajánlatokat a Mömax aktuális akciós újságában, és lépjen be az otthoni stílus és kényelem világába! Tekintsen bele az akciós újságba, hogy inspirálódjon a legújabb lakberendezési trendekben és ötletekben, és találja meg azokat a bútorokat és kiegészítőket, amelyekkel álmai otthonát valóra válthatja.

Az aktuális akciók és kedvezmények segítségével kedvező áron juthat hozzá minőségi és stílusos termékekhez, hogy otthona friss és modern környezetévé válhasson.

Ne hagyja ki a Mömax által kínált lehetőségeket, hogy otthona tükrözze egyedi stílusát és igényeit, és élvezze az otthoni kényelmet és harmóniát minden nap!

Segítünk a vásárlásban