Möbelix akciós újság 2024.05.13-tól – 2024.05.26-ig


Megjelent a Möbelix akciós újság legfrissebb kiadása, amelyben számos akció és kedvezményes árú megtalálható.

Möbelix lapozható akciós újság május 13-tól 26-ig

Az ajánlatban szereplő árak 2024.05.13 – 2024.03.26-ig, az akció időtartamán belül érvényesek, amíg a készlet tart. Az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk. Minden ár bruttó, az ÁFÁ-t tartalmazza. Szín és mintaeltérés lehetséges, a fotók szimbolikus fotók, modellváltás jogát fenntartjuk. A pontos méretek és a használati, kezelési utasítások megtalálhatóak az üzleteinkben és a weboldalon. Kereskedelmi mennyiségben nem szolgálunk ki. A színválaszték áruházanként eltérő lehet. Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható! További információkért vagy kérdés esetén forduljon az alábbi weboldalon található elérhetőségekhez:

https://www.moebelix.hu/

Möbelix online akciós újság május

A legújabb Möbelix akciós újság érkezett minden lakberendezés szerelmes számára örömteli híreket hozott!

A vezető bútor- és lakberendezési áruházlánc több mint 500 termék árát csökkentette, hogy még vonzóbbá tegye az otthonok megújítását és berendezését.

Az akciós újságban található kiemelt akciók és kedvezmények széles választékban érhetők el, így mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább passzoló termékeket.

Legyen szó bútorokról, dekorációkról, konyhai eszközökről vagy kerti bútorokról, a Möbelix újságban mindenki megtalálhatja az álmai otthonának megfelelő darabokat. Ne maradjon le a lehetőségről, és fedezze fel a Möbelix legújabb akcióit és kedvezményeit még ma!

Segítünk a vásárlásban