Möbelix akciós újság 2024.03.04-től – 2024.03.17-ig


Itt a Möbelix akciós újság legújabb száma, amely telis-tele van a legjobb tavaszváró akciókkal.

Möbelix lapozható akciós újság március 4-től 17-ig

Az ajánlatban szereplő árak 2024.03.04 – 2024.03.17-ig, az akció időtartamán belül érvényesek, amíg a készlet tart. Az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk. Minden ár bruttó, az ÁFÁ-t tartalmazza. Szín és mintaeltérés lehetséges, a fotók szimbolikus fotók, modellváltás jogát fenntartjuk. A pontos méretek és a használati, kezelési utasítások megtalálhatóak az üzleteinkben és a weboldalon. Kereskedelmi mennyiségben nem szolgálunk ki. A színválaszték áruházanként eltérő lehet. Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható! A **-gal jelölt árak az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 napot felölelő időszakban alkalmazott legalacsonyabb bruttó árakat jelentik. Látogassa meg weboldalunkat is: www.moebelix.hu 1) A fényforrások és egyéb készülékek energiahatékonysági spektrumáról és további információkról a hátoldalon olvashat! * Az Előnykártyával megjelölt termékek csak Möbelix Előnykártya tulajdonosoknak szóló kedvezményes ajánlatok, és kizárólag ezen kártya felmutatásával érvényesek! A weboldalon az Előnykártya használata nélküli árak jelennek meg! Kérjük használja előnykártyáját a kedvezmény érvényesítéséhez! Ha még nincs Előnykártyája, igényeljen áruházainkban vagy online. További információkért vagy kérdés esetén forduljon az alábbi weboldalon található elérhetőségekhez:

https://www.moebelix.hu/

Möbelix online akciós újság március

Indítsa stílusosan a tavaszi szezont a Möbelix aktuális akciós újságával! Fedezze fel a legfrissebb és legvonzóbb bútorokat, dekorációkat és kiegészítőket, amelyek segítségével otthona új életre kelhet.

A Möbelix kínálatában megtalálhatók azok a stílusos megoldások, amelyekkel frissítheti fel otthonát és teremthet egyedi hangulatot minden szobában. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy otthonát új szintre emelje a Möbelix segítségével.

Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy konyháról, a Möbelix akciós újságában minden megtalálható, amire szüksége lehet az otthona stílusos és kényelmes kialakításához. Ne habozzon, nézze meg az akciós újságot ma, és tegyen az otthona szépsége és kényelme érdekében a Möbelix segítségével!

Segítünk a vásárlásban