Mi az a cup masszázs?


Tartalomjegyzék

Add a header to begin generating the table of contents

Refundo.hu Reklám

A cup masszázs egy olyan masszázs technika, mely kiváló fegyver a narancsbőr elleni harcban. A narancsbőr nem csak a teltebb személyeket érinti. Kialakulhat hormonális probléma miatt, anyagcserezavarok vagy mozgásszegény életmód következtében.

Masszázzsal a makacs narancsbőr ellen

A narancsbőr elleni harcban legnagyobb szerepet az egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás. Viszont a cup masszázs is csodákra képes. Ez a technika egyre elterjedtebb a wellness központokban. A cup masszázs, köpölyözés vagy harmadik nevén vákuummasszázs akár otthon is elvégezhető. Így felvehetjük mi magunk is a harcot a narancsbőr ellen. Nem feltétlen szükséges drága kozmetikumokra költeni, a köpölyözés is fantasztikus eredményeket ígér.
Az otthoni vákuummasszázs művészetét könnyen elsajátíthatjuk.
Szükségünk lesz teamécsesre, befőttesüvegre, fóliára, krémre, babaolajra, fahéjra, chilire és algazselére. Ezeket néhányszáz forintból betudjuk szerezni. A krémből, fahéjból, chiliből és algazseléből készítsünk házilag fogyasztókrémet.
A köpölyözés első lépéseként kenjük le a testfelületet babaolajjal. Gyújtsuk meg a teamécsest és tartsuk a hideg üveget néhány másodpercig fölé. Így az üvegben levő levegő felmelegszik, viszont igyekezzünk csak annyi ideig a láng fölött tartani, hogy az üveg hideg maradjon. Ezt követően cuppantsuk bőrünkre. Vákuum fog keletkezni. Húzogassuk úgy, hogy ez meg is maradjon. Az érzés kicsit kellemetlen lehet. Bőrünk kipirosodhat. Ez teljesen normális. A műveletet követően kenjük be magunkat a csodakrémmel és fóliázzuk le testünket. Igyekezzünk ne túl szorosan, 3 vagy 4 rétegben feltekerni a frissentartó fóliát. Végezetül pedig pihenjünk le egy órára és hagyjuk, hogy a felvitt krém kifejtse hatását.
Rendkívül lényeges, hogy a köpölyözés után pótoljuk a folyadékveszteséget.

Segítünk a vásárlásban