JYSK akciós újság 2024.05.20-től 2024.06.23-ig


A JYSK Scandinavian Sleeping & Living akciós újságban nagyszerű ajánlatok várnak az otthonod berendezéséhez, még akár 60% kedvezmény is.

JYSK lapozható akciós újság 2024.05.20-06.23

Kedvezményeink 2024. Május 20-tól június 23-ig, a készlet erejéig érvényesek. Áraink az áfát tartalmazzák. Az esetleges nyomda- és sajtóhibákért, a beszállítás késéséért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a látottaktól eltérhetnek. A címek és a nyitvatartás a jysk.hu honlapon találhatóak. További információkért keresd fel az alábbi weboldalt:

https://jysk.hu/

JYSK akciós újság online

Itt az ideje, hogy felfedezd a legjobb ajánlatokat! A JYSK május 20. és június 23. között akár 60% kedvezménnyel kínálja neked a legnépszerűbb termékeket az otthonod berendezéséhez. Legyen szó bútorokról, ágyneműkről, dekorációkról vagy kertészeti cikkekről, nálunk minden megtalálható, hogy otthonodat álmaid helyévé változtathasd.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felújítsd az otthonodat! Az idei nagy leárazásokkal és promóciókkal most könnyedén frissítheted fel lakásod vagy kerted megfizethető áron.

Legyen szó modern minimalizmusról vagy rusztikus bájáról, a JYSK kínálatában mindent megtalálsz, hogy kifejezd egyéniséged és megteremtsd az otthonodhoz illő atmoszférát.

Lapozz bele most a JYSK újság kínálatába, és találd meg az idei legnagyobb kedvezményeket és lehetőségeket! Ne maradj le arról, hogy otthonodat álmaid helyévé változtasd a JYSK segítségével.

Segítünk a vásárlásban