Ingyenes KRESZ vizsga!?


Amiről eddig csak álmodozhatunk, az most úgy fest, hogy egyre közelebb kerül hozzánk! Ma már a 21. században szinte megengedhetetlen az, hogy valaki ne rendelkezzen jogosítvánnyal, hiszen ez már egy állásinterjún is alapkövetelménynek számít.

A legújabb felvetések szerint évente akár harminc ezer 20 év alatti fiatalt is megtámogathat az állam a KRESZ vizsga megszerzésében. Az ingyenes vizsga kicsit túlzásnak számít, ugyanis nem pont erről van szó. A legújabb hírek szerint a 20 év alatt fiatalok számára, amennyiben sikeresen veszik az akadályokat, akkor visszatérítik a vizsgadíjat.

Évente átlagosan harmincezer fiatalt érinthet

Az elmondások szerit ez a határozat a jövő év júniusától lép életbe. Amely nem csak a vizsgadíjat, de az azt megelőző tanfolyamot is magába foglalja.

A visszatérítés esetén kb. 25000 Ft-re lehet számítani, amely a B kategóriás közúti járművezető engedély megszerzésére érvényes. Ahhoz, hogy ezt az összeget vissza tudjuk igényelni, nagyon fontos, hogy a vizsgázó egy figyelmesen és pontosan kiállított számlával rendelkezzen.

Ez igazán jó hírnek nevezhető, ugyanis manapság az amúgy is nehéz munkaerő piacon, még jobban megnehezíti a helyzetet, ha nem rendelkezzünk B kategóriás jogosítvánnyal. Ugyanis ma már azokon a munkahelyeken, ahol egy jól fizető állást kínálnak már alap követelménynek számít a nyelvtudás mellett a jogosítvány is.

Azok számára, akik még nem töltötték be a huszadik életévüket, akkor most kell megragadni az alkalmat, hiszen így sokkal kedvezőbb feltételek mellett szerezhetik meg a jogosítványt. Ugyanis az sem titok, hogy Magyarországon igen nagyban hozzájárul ahhoz, az is, hogy sokan nem rendelkeznek jogsival, hogy igen költséges annak megszerzése. Ragad meg az alkalmat!

Segítünk a vásárlásban