Az idei tavasz divatszínei


Tartalomjegyzék

Add a header to begin generating the table of contents

Refundo.hu Reklám

Bár az időjárás még nem jelzi egyértelműen, a naptár szerint már benne vagyunk a tavaszban egy ideje, aminek idén is megvannak a divatdiktátorok által meghatározott színei és ruhadarabjai. Aki hűségesen követi a divatot, az már valószínüleg hordja is ezeket, aki azonban még benne ragadt a télben, annak üdítően hathat, ha lecseréli a komor téli színeket frissz, színes, vibráló tavaszi változatokra, hiszen az idei lehetőségek tárháza szinte végtelen és mindenki megtalálhatja kedvenc színét vagy színkombinációját.

Színes tavasz

A 2018-as tavaszt a színskála majdhogynem összes színe meghatározza, melyek egymással is remekül kombinálhatóak. Leginkább a rózsaszín, a kék és a zöld különböző árnyalatai dominálnak, ezek közül is az üde, friss, vidám változatok. A barackos rózsaszín és a lazacszín, a mohazöld, pálmalevél és a smaragdos áranyalatok, valamint a vízkék, égszínkék és a farmerkék domináns árnyalatai mellett azonban a pasztellszínek, a barna és levendula különböző árnyalatai, valamint a narancssárga és a citromsárga is meghatározó idén.

Milyen ruhadarabokat hordjunk és miket ne?

A változatos színárnyalatok láttán nem csoda, hogy az idei tavasz divatos darabjai közé tartoznak a színblokkos, kihívó ruhák és kiegészítők. Ezen kívül divatos minden ami csillogó, flitteres, drágakövekkel díszített, hiszen ezek kiemelik szemünk ragyogását a szürke hétköznapokban. Továbbá divatosak a méretre szabott darabok és a hangsúlyos vállak, tehát a retro továbbra is hódít a divatvilágban. Épp ezért az időtlen trencskó kabát is divatban marad, valamint a fehér kiegészítők – cipő, táska, ékszerek, minden szettet feldobnak.

Amit viszont a divatguruk szerint mindenképp a szekrény mélyére kell csúsztatnunk, az a bomber dzseki és a nyakpánt, valamint a zsáktáskák – ezek helyett kerek, fonott táskák az idei tavasz győztesei. A szabadon hagyott vállak sem trendik már és a bő ruhadarabokat sem ajánlott hordani, a hippi szettekről nem is beszélve. Ezektől sem érdemes természetesen végleg megszabadulni, hiszen lehet, hogy jövőre visszatérnek a divatba, azonban aki hűséges a divathoz, annak ajánlott szabadságolni, esetleg olyan kombinációkban hordani őket, amik megfelelnek a jelenlegi színes, figyelemfelkeltő trendnek.

Segítünk a vásárlásban